Lazio rondt deal met Noslin spoedig af

'Lazio betaalt 15 miljoen euro voor Noslin en wint de strijd van Man United'

26 juni om 23:44

SS Lazio wordt de nieuwe club van Tijjani Noslin. Volgens Gianluca Di Marzio is de deal in de afrondende fase, waardoor de interesse van Manchester United te laat komt.

Inmiddels worden de laatste puntjes op de i gezet voor een transfer van vijftien miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog gaan oplopen. Lazio is al lange tijd geïnteresseerd in de Nederlander, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Hellas Verona. In een half jaar in Verona speelde de geboren Amsterdammer zeventien wedstrijden in de Serie A. Daarin scoorde Noslin vijf keer en gaf hij vier assists.

Door de toekomstige deal tussen Lazio en Hellas Verona vist Manchester United achter het net. De ploeg van Erik ten Hag meldde zich laat in de race om Noslin en bleek dus te laat te zijn. United zou volgens Italiaanse media een bedrag van twintig miljoen euro overhebben voor de aanvaller, maar die deal lijkt er niet meer van te gaan komen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.