KV Mechelen begint oefencampagne nieuwe seizoen in Oudenaarde

Mechelen trapt oefencampagne nieuwe seizoen af in Oudenaarde

25 juni om 10:05

De clubs in de Jupiler Pro League zijn stilaan begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. KV Mechelen speelt dinsdagavond zelfs al een eerste oefenmatch, zo valt te lezen op de sociale media-kanalen van de club.

Begin vorige week begon Malinwa aan de voorbereiding met de fysieke testen. Het medische team kaart dan na hoe fit en gezond de spelers terugkeren uit vakantie. Donderdag werkte de groep voor het eerst een veldtraining af onder leiding van trainer Besnik Hasi.
 
Dinsdagavond speelt Mechelen in en tegen KSV Oudenaarde de eerste oefenpartij. De club nodigde op sociale media haar supporters uit af te zakken naar de Vlaamse Ardennen om de eerste wedstrijd van het seizoen bij te wonen.
 
Op zaterdag speelt Mechelen vervolgens hun tweede oefenwedstrijd: deze achter gesloten deuren tegen Beerschot. Het verdere oefenprogramma maakt de club later bekend.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.