Interesse voor Matias Galarza KRC Genk van Valencia en Porto

Aan interesse geen gebrek voor Galarza: 'Porto en Valencia willen hem'

22 juni om 13:31

Naast Maarten Vandevoordt en Bilal El Khannouss lijken er nog spelers te kunnen vertrekken bij KRC Genk. Onder hen is Matias Galarza. Nadat eerder bekend werd dat Boca Juniors interesse toonde in de middenvelder, lijken nu ook FC Porto en Valencia CF in de dans te springen.

Een vertrek van Galarza bij Genk is niet ondenkbaar. De Argentijn voelt zich naar verluidt niet al te best in België en zou andere oorden willen opzoeken. Volgens Argentijns journalist Diego Monroig is er alvast concrete interesse voor de middenvelder. 

De Portugese topclub zou Galarza hoog op het verlanglijstje staan hebben en ook Valencia CF heeft een oogje op de Argentijn. Het is nog maar de vraag hoeveel KRC Genk zal willen ontvangen voor z'n middenvelder. 

Twee jaar geleden legden de Limburgers nog zo'n zes miljoen euro op tafel voor Galarza. Na een moeilijk eerste seizoen brak hij dit seizoen wel door bij de club. Genk zou de speler dan ook niet zomaar willen laten gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.