LIVE: Kunnen Rode Duivels herstellen tegen Roemenië op EK 2024?

LIVE: Het verschil lijkt gemaakt, De Bruyne verlost de Belgen

22 juni om 22:37
Laatste update: 22 juni om 22:37

De Rode Duivels hebben iets goed te maken op het EK 2024 van Duitsland. In de eerste match ging de formatie van bondscoach Domenico Tedesco verrassend onderuit tegen Slowakije. Er werd met 0-1 verloren en nu is het van moeten voor de Rode Duivels. Lukt het om tegen Roemenië weer de winnende weg in te slaan? VoetbalPrimeur.be geeft LIVE verslag.

Tegen Slowakije leden de Rode Duivels hun eerste verlies onder leiding van bondscoach Tedesco. Door de nederlaag kent ons land een valse start aan het EK 2024 in Duitsland. Tegen Roemenië moet het gaan gebeuren. De Rode Duivels zijn veruit de favoriet van Groep E, het is nu de hoogste tijd om dit ook op het veld te tonen.

Opstelling Rode Duivels:

Roemenië wist in de eerste speelronde van het EK 2024 direct te winnen. Roemenië zorgde hiervoor door een verrassende zege te boeken tegen Oekraïne. De Roemenen wonnen met 3-0 en flink wat spelers met een Jupiler Pro League-verleden wisten indruk te maken. Razvan Marin (ex-Standard), Denis Dragus (Standard) en Nicolae Stanciu (ex-RSC Anderlecht) kwamen tot scoren. Ianis Hagi (ex-KRC Genk) is ook onderdeel van de Roemeense selectie. Tegen België starten Stanciu en Marin. 

Opstelling Roemenië: Nog niet vrijgegeven

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.