OFFICIEEL: Antwerp shopt bij Lierse en haalt Bjekovic voor Young Reds

21 juni om 19:16

Royal Antwerp FC heeft zich al actief getoond op de transfermarkt en haalde al enkele nieuwe namen in huis. Vooral voor de Young Reds dan. Daar komt met Luka Bjekovic een 'nieuweling' bij.

Dat meldt Antwerp via de officiële kanalen. Echt nieuw is Bjekovic echter niet. De twintigjarige middenvelder kwam in het verleden al uit voor Antwerp, maar trok enkele jaren geleden naar Lierse. Bij die club maakte hij meermaals deel uit van de wedstrijdselectie er nog niet in.

Bij Antwerp krijgt Bjekovic nu wel de kans op meer speelminuten en mag hij zich tonen in Eerste Nationale en meestrijden voor promotie naar de Challenger Pro League. 'Coach Sepp De Roover ziet in de 20-jarige Bjekovic een speler met het potentieel om wedstrijden open te breken in moeilijke situaties', geeft Antwerp nog mee.

Bjekovic is daarmee de vijfde nieuwe aanwinst voor de Young Reds. Eerder nam het ook al Jef Luyckx en Luca Vereecken van RSC Anderlecht over en kwam Obed Agyapong over van Oud-Heverlee Leuven. De Nederlander Nelson Egah werd dan weer transfervrij aangetrokken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.