Rode Duivel De Cuyper Club Brugge geniet interesse van Marseille en PSG

Gerucht uit Frankrijk: 'Olympique Marseille en PSG tonen interesse in De Cuyper'

21 juni om 09:22
Laatste update: 21 juni om 09:31

Maxim De Cuyper heeft zich dan nog wel niet mogen tonen op het EK tot dusver, toch is er aan de nodige interesse alvast geen gebrek meer. Volgens La Minute OM tonen zowel Olympique Marseille als PSG interesse in de vleugelverdediger. 

De Cuyper toonde zich tegen Montenegro en Luxemburg klaar voor de nationale ploeg. Het feit dat de linksachter al bij de 24-koppige EK-selectie zit, is natuurlijk de buitenlandse toppers niet ontgaan. 

Vooral Olympique Marseille zou erg gecharmeerd zijn door de vleugelverdediger, gezien zijn aanvallende kwaliteiten. Volgens Golazo Lorenzo op X zou de Spaanse voorzitter van de Franse topclub al geinformeerd hebben naar De Cuyper. Er lijken echter kapers op de kust te zijn, want ook andere clubs - waaronder PSG - hebben De Cuyper op het verlanglijstje staan.

Indien De Cuyper voor PSG zou gaan kiezen, doet de situatie een beetje terugdenken aan toen Thomas Meunier na het EK in 2016 Club Brugge inruilde voor de topclub uit Parijs. Of de geschiedenis zich zal herhalen, blijft nog even afwachten. De Cuyper wil zich namelijk eerst concentreren op het EK, liet hij eerder weten. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.