Tavolieri: ‘Real Sociedad gek van Fernandez-Pardo

Tavolieri: ‘Real Sociedad gek van Fernandez-Pardo (Gent), bod rond de 8 miljoen’

18 juni om 21:35
Laatste update: 18 juni om 22:37

Matias Fernandez-Pardo, het goudhaantje van KAA Gent, wist indruk te maken in de Europe Play-Offs. Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri is Real Sociedad verliefd op de 19-jarige aanvaller van De Buffalo’s.

Real Sociedad heeft Fernandez-Pardo meerdere malen dit seizoen bekeken en wil een bod gaan uitbrengen van rond de 8 miljoen euro. Volgens transfermarkt heeft Fernandez-Pardo een actuele transferwaarde van 3 miljoen euro.

Naast de intereesse van Real Sociedad blijfven er ook clubs uit de Bundesliga Fernandez-Pardo in de gaten houden. Bayer Leverkusen en VFB Stuttgart hebben het talent van Gent nog altijd op de radar staan. 

Fernandez-Pardo staat nog tot de zomer van 2026 onder contract bij Gent. In totaal kwam Fernandez-Pardo tot nu toe tot 21 matchen bij de A-ploeg van Gent. Hierin wist hij acht doelpunten te maken en twee assists af te leveren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.