Lazio wil naast Stengs (ex-Antwerp) ook Noslin naar Rome halen

'Lazio identificeert naast Stengs (ex-Royal Antwerp FC) nog twee transfertargets'

17 juni om 16:11

SS Lazio zou naast Calvin Stengs (ex-Royal Antwerp FC) ook Tijjani Noslin en Fisayo Dele-Bashiru willen halen. Dit wordt gemeld door transferjournalist Alfredo Pedullà.

Lazio zou in de komende dagen al toe willen slaan voor Stengs en Noslin. Laatstgenoemde werd in de winter door Hellas Verona overgenomen van Fortuna Sittard. Bij de nummer dertien van de Serie A deed hij het uiteindelijk ijzersterk met vijf goals en vier assists in zeventien wedstrijden. Noslin zou zo’n vijftien miljoen euro moeten kosten, ook omdat hij nog een contract tot de zomer van 2027 heeft in Verona.

Ook de komst van Stengs heeft prioriteit in Rome. Inmiddels zouden de onderhandelingen met Feyenoord lopen en volgens Pedullà zijn die gesprekken zelfs al in een afrondende fase. De Rotterdammers willen rond de twaalf miljoen euro voor Stengs. Dat bedrag is exclusief bonussen. Het derde transfertarget van Lazio is Fisayo Dele-Bashiru. De middenvelder kende een ijzersterk seizoen in dienst van het Turkse Hatayspor. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.