Union SG neemt Yari Stevens over van Jong KAA Gent

OFFICIEEL: Union Saint-Gilloise neemt Stevens over van KAA Gent

15 juni om 11:14
Laatste update: 15 juni om 11:15

Union Saint-Gilloise heeft zaterdagochtend de transfer van de 20-jarige Yari Stevens aangekondigd. Hij komt transfervrij over van Jong KAA Gent en tekende ondertussen een contract tot 2026, met optie op een extra jaar.

Stevens is een rechtervleugelverdediger, die opgeleid werd in de jeugd van Club Brugge. In 2021 maakte hij echter de overstap van Club NXT naar Jong KAA Gent. Het afgelopen seizoen kwam hij 25 wedstrijden in actie in Eerste Nationale, waar hij kapitein was van het team. Stevens maakte zelfs zijn Europees debuut al, toen hij in augustus 2023 14 minuten mocht invallen tegen MSK Zilina in de kwalificatiewedstrijd voor de UEFA Conference League. 

Nu kiest de voormalig Belgische jeugdinternational echter voor een overstap naar Union Saint-Gilloise. Hij sluit aanvankelijk aan bij de U23 en blijft dus actief in Eerste Nationale. Het is echter wel de bedoeling dat hij binnenkort aansluit op training bij de A-kern.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.