De Bruyne deelde geen handtekeningen uit: 'Ontgoocheling'

De Bruyne deelde geen handtekening uit aan kinderen: 'Moment van ontgoocheling'

13 juni om 23:20
Laatste update: 13 juni om 23:08

De Rode Duivels hebben hun tweede trainingsdag in hun Duitse trainingsoord achter de kiezen. Op de open training deden ze dat voor heel wat kijklustige ogen. Zo'n 1600 fans waren aanwezig, vooral jonge kinderen. Die moesten even hun teleurstelling verbijten toen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku het terrein langs de andere kant verlieten.

Aan het einde van de open oefenstonde wilden de vele aanwezige kinderen uiteraard niets liever dan een handtekening van of aandenken aan hun helden. De grote vedetten zoals De Bruyne of Lukaku gaven daar echter geen gehoor aan. Meer dan zwaaien vanop afstand zat er niet in. 'Op de tribunes, waar er honderden schoolkinderen zaten, was dat moment een ontgoocheling – het mag gezegd', schrijft Het Nieuwsblad daarover.

Dat gevoel ebde echter snel weg, want enkele andere Rode Duivels sprongen in de bres. Onder meer Timothy Castagne, Charles De Ketelaere, Wout Faes en Amadou Onana passeerden wel langs de grote massa. Daarmee geraakten de kinderharten dan toch gevuld. 'Er ontstond zelfs massahysterie: iedereen wilde iéts', beschrijft HNB. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.