De Vrij kan terug naar Nederland: 'Meerdere belangrijke clubs'

Nederlandse belangstelling voor De Vrij bevestigd: 'Meerdere belangrijke clubs'

13 juni om 23:11

Verschillende Nederlandse clubs hebben in het verleden interesse getoond in Stefan de Vrij, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Federico Pastorello. De stopper blijft deze Internazionale deze zomer echter trouw.

Nog geen maand geleden berichtte het toonaangevende La Gazzetta dello Sport over belangstelling van PSV en Feyenoord voor De Vrij. Maurice Steijn liet eerder ook meerdere keren doorschemeren dat hij de Nederlandse international wel naar Ajax had willen halen, toen hij daar nog hoofdtrainer was. Nu bevestigt Pastorello in gesprek met de Italiaanse tak van Sky dat De Vrij op interesse vanuit Nederland heeft kunnen rekenen.

"Verschillende belangrijke clubs in Nederland hebben interesse getoond in Stefan, maar hij ziet zichzelf absoluut nog steeds in Italië en bij Inter blijven", zegt de zaakwaarnemer van De Vrij. "Je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren, maar op dit moment zien we hem zeker nog een seizoen bij Inter blijven."

In Milaan heeft De Vrij nog een éénjarig contract. Afgelopen seizoen werd de oud-speler van Feyenoord kampioen met Inter, maar een onbetwiste basisspeler was hij niet meer. De Vrij ligt bij Oranje wel op koers om in de eerste EK-wedstrijd aan de aftrap te verschijnen, tegen Polen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.