'Feyenoord wil oude bekende van Priske halen, die actief is als amateurtrainer'

'Priske wil voormalig assistent van Antwerp meenemen naar Feyenoord'

12 juni om 22:44

Anders Nielsen is bij Feyenoord in beeld om de nieuwe assistent van Brian Priske te worden. Door de exits van Marino Pusic en Sipke Hulshoff moet de Rotterdamse staf aangevuld worden. Etienne Reijnen, die net als trainer Arne Slot op weg was naar Liverpool, blijft mogelijk wél in De Kuip actief.

Nu hoofdtrainer Priske zo goed als zeker de vervanger van Slot wordt bij Feyenoord, kan De Stadionclub zich gaan richten op de invulling van de technische staf. Feyenoord wil twee nieuwe assistenten binnenhalen, nu John de Wolf en Reijnen als enige stafleden zijn overgebleven. Sparta Praag weigert om de huidige assistenten van Priske af te staan aan Feyenoord. Assistent-trainer Lars Friis wordt in de Tsjechische hoofdstad ook de opvolger van de aanstaande Feyenoord-coach.

1908 weet nu te melden dat Nielsen in beeld is bij Feyenoord. Priske kent zijn landgenoot nog van hun tijd bij Royal Antwerp. Daar was Nielsen ook al de assistent van de Deense coach. Momenteel is Nielsen de hoofdtrainer van Otterup B&IK, dat uitkomt op amateurniveau in Denemarken. Hij was als speler ook actief in ons land bij STVV, Club Brugge, KAA Gent, Royal Antwerp FC, Heusden-Zolder, Red Star Waasland en JV De Pinte.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.