Gershon (ex-Gent): ''Zo jammer dat we in een leeg stadion moeten spelen''

Gershon (ex-Gent): ''Zo jammer dat we in een leeg stadion moeten spelen''

19 februari om 17:20
Laatste update: 19 februari om 17:33

Voor Rami Gershon was het een bijzonder weerzien met zijn oude club KAA Gent. De centrale verdediger van Maccabi Haifa herinnert zich zijn tijd als speler van Gent nog goed. De Israëliër baalt dan ook dat de wedstrijd bij Gent in een leeg stadion wordt gespeeld.

Gherson kijkt uit naar de match. ''Zeker voor mij en Kenny Saief is het toch zeer bijzonder om het op te nemen tegen AA Gent, waar we zoveel mooie momenten hebben beleefd. Hij was toen zoals mijn kleine broer, maar ondertussen is hij natuurlijk wel opgegroeid'', vertelde Gershon aan Het Nieuwsblad.

Toch is het jammer dat de fans er niet bij mogen zijn. ''Zo jammer dat we in een leeg stadion moeten spelen in Gent. We hebben er wel ervaring mee, dus dat is misschien in ons voordeel, maar ik was toch enorm ontgoocheld toen ik het nieuws vernam. Stiekem hoop ik dat men die beslissing nog herroept'', aldus Gershon.

De vorige wedstrijd tussen Maccabi Haifa en Gent eindigde in een 1-0 verlies voor de Buffalo's. Woensdag krijgt Gent de kans om dit recht te zetten en zich te kwalificeren voor de rest van de Conference League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.