Vanhaezebrouck over oude bekenden van Gent

Vanhaezebrouck: “Kums ook niet op retour, Refaelov nu beter dan laatste 2 jaar”

15 februari om 11:54
Laatste update: 15 februari om 13:28

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, is op zijn hoede voor het tweeluik met Maccabi Haifa. Vanhaezebrouck geeft aan dat de Israelische tegenstander in vorm is en gelooft niet dat de oude bekenden van Maccabi Haifa op hun retour zijn. Bij Maccabi Haifa spelen Gouden Schoenwinnaar Lior Refaelov en ex-Buffalo’s Kenny Saief en Rami Gershon.  

Vanhaezebrouck geeft aan dat Maccabi Haifa een goede periode doormaakt. “Haifa is een goeie ploeg, en ze zijn in vorm. Ze staan aan de leiding in Israël. We zien heel wat oude bekenden. Twee spelers waar ik al mee samenwerkte (Gershon en Saief) en ook Refaelov en Seck kennen we goed. Maar wij hebben ook een goeie ploeg. We moeten erin geloven”, citeert Sporza Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck wordt vervolgens gevraagd of de ‘oude bekende’ niet op hun retour zijn voor de match tussen Maccabi Haifa en Gent. “Kums is op zijn 35e toch ook niet op zijn retour. Refaelov speelt de laatste tijd beter dan in zijn laatste 2 jaar in België”, besluit Vanhaezebrouck.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.