Vazquez (Anderlecht) over interesse Club Brugge

Vazquez (Anderlecht) over interesse Club Brugge: “Er is een bod geweest”

11 februari om 13:45

RSC Anderlecht-spits Luis Vazquez veroverde zijn eerste basisplaats. Hij koestert de droom om bij Anderlecht volledig door te breken, hij hunkert naar doelpunten en gelooft sterk dat hij bij paars-wit op zijn plaats zit. In een interview met Het Nieuwsblad getuigt hij over de interesse van Club Brugge.

Toen de krant Vazquez vroeg over zijn transfer naar Anderlecht, geeft hij zelf aan dat Club Brugge ooit 10 miljoen voor hem wilde betalen. "Er is een paar jaar geleden een bod van Club Brugge geweest, ja. Ik denk dat de clubs toen geen akkoord vonden en ik heb het nooit in mijn hoofd gestoken”, vertelt de spits.

“Ik ben blij dat ik bij Anderlecht beland ben. Natuurlijk is er concurrentie met Dolberg, maar ik leer ook veel van hem”, getuigt de Argentijn. “Hoe je je positioneert, loopt… Het systeem leent zich er niet toe, maar als het moet kunnen we zeker eens samenspelen."

Toen ze hem vroegen naar zijn grote idolen, noemde Vazquez in eerste instantie Lewandowski, vanwege zijn bewegingen en stijl. Maar hij onthulde ook een bewondering voor Martin Palermo, de voormalige spits van Boca Juniors die bekend stond om zijn vele doelpunten. Hij voegde eraan toe: "Het is niet altijd Messi, hé."