Real wil Yoro komende zomer kopen

'Real heeft nieuwe verdediger in vizier en wil shoppen in Franse competitie'

8 februari om 09:45
Laatste update: 7 februari om 23:31

Real Madrid wil komende zomer een poging wagen om Leny Yoro naar Spanje te halen. De achttienjarige verdediger van LOSC Lille staat nog tot de zomer van 2025 onder contract in Frankrijk en Real hoopt hem dus voor een goedkoper bedrag op te kunnen halen.

Volgens MARCA wilde Lille eerst zestig miljoen euro zien voor de jonge Fransman. De verwachting is wel dat de Franse club deze verwachtingen zal bijstellen, aangezien Yoro nog maar een contract voor anderhalf jaar heeft. De achttienjarige verdediger is niet de enige optie voor de defensie van Real. Toch lijkt Yoro de voorkeur te hebben, omdat het halen van Franse talenten binnen de werkwijze van Real past. Eerder werden ook Eduardo Camavinga en Aurélien Tchouameni naar Madrid gehaald.

Toch hangen alle transfers in en uit Madrid deze zomer samen met de mogelijke komst van Kylian Mbappé. Real wil komende zomer waarschijnlijk een poging doen om hem naar Spanje te halen en dus zal er daarna niet veel kapitaal meer over zijn voor andere investeringen. Ook Alphonso Davies van Bayern München is nog altijd een belangrijk target voor de Madrilenen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.