https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/1168956/rsc-anderlecht-wil-ook-shoppen-bij-na

'Antwerp, Genk en Standard gaan voor komst van ex-target Club Brugge'

18 december 2023 om 21:30
Laatste update: 18 december 2023 om 21:35

Het belooft deze winter een heuse transferstrijd te gaan worden in ons land. Ayanda Sishuba werd afgelopen zomer nog gelinkt aan Club Brugge, maar nu zijn verschillende andere Belgische clubs op zijn spoor gekomen.

Afgelopen zomer raakte al bekend dat Club Brugge de achttienjarige middenvelder wilde weghalen bij RC Lens. Het Belgische jeugdproduct besloot echter om te blijven bij de Franse club, waar hij hoopte op meer speelminuten. Die minuten kwamen er echter niet, waardoor een transfer weer tot de mogelijkheden behoort.

Volgens Sébastien Denis van Footmercato hebben Royal Antwerp FC, Standard en KRC Genk nu het vizier gericht op Sishuba. Zij hebben Sishuba al meermaals aan het werk gezien en hopen de middenvelder deze winter terug naar België te kunnen halen.

De achttienjarige Sishuba, die begon te voetballen bij Excelsior Moeskroen, kwam dit seizoen slechts twee keer uit voor de A-ploeg van Lens. Daarnaast speelde hij vier partijen voor de B-ploeg van de Franse club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.