Anderlecht voegt oefenmatchen FCSB en Lokomotiva Zagreb toe aan programma

Anderlecht voegt oefenmatchen FCSB en Lokomotiva Zagreb toe aan voorbereiding

28 juni 2023 om 16:15
Laatste update: 28 juni 2023 om 17:37

RSC Anderlecht breidt het oefenprogramma uit met een match tegen het Roemeense Fotbal Club Steaua Bucuresti (FCSB) en tegen het Kroatische Lokomotiva Zagreb. De match tegen FCSB is op zaterdag 1 juli en de wedstrijd tegen Lokomotiva op 7 juli. Dat meldt Anderlecht via de officiële kanalen.

Paars-wit speelt de matchen achter gesloten deuren. De match tegen FCSB zal een aangepaste speeltijd hebben, namelijk tweemaal 60 minuten in plaats van de reguliere 45 minuten per helft.

Anderlecht oefent op 14 juli ook tegen Sparta Praag in Oostenrijk, waar de jaarlijkse zomerstage plaatsvindt. Die zomerstage begint op 8 juli, waar Anderlecht tot en met 15 juli dagelijks trainingen afwerkt in Vallach. Daarna gaat de ploeg weer terug naar Brussel. Zaterdag 22 juli speelt Anderlecht vervolgens een galawedstrijd tegen Ajax in eigen huis.

Anderlecht is vroeg begonnen aan de voorbereidingen aan het seizoen en CEO Jesper Fredberg heeft meerdere ijzers in het vuur om Anderlecht van een betere positie te voorzien dan vorig Jupiler Pro League seizoen.