Watanabe reageert na transfer

Watanabe (Ex-Kortrijk) na transfer: “Bij Gent meer kansen dan bij Club Brugge”

13 juni om 17:17
Laatste update: 13 juni om 18:03

Tsuyoshi Watanabe (26) maakt de overstap van KV Kortrijk naar KAA Gent, de Japanse centrale verdediger reageert zeer content op zijn transfer. Watanabe heeft zeer hoge doelstellingen met Gent voor het aankomende seizoen en reageert ook op de interesse die hij ontving van Club Brugge.

Watanabe werd overtuigd door een goed gesprek met hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck. Watanabe ziet voor zichzelf meer mogelijkheden bij Gent dan bij Club Brugge. “Bij Gent kan ik mij beter ontwikkelen. Hier heb ik meer kans om te spelen dan bij Club Brugge”, citeert De Gazet Van Antwerpen de verdediger.

Watanabe heeft torenhoge verwachtingen bij Gent, aan ambitie geen gebrek. “Ik wil kampioen worden en heel ver geraken in de Conference League. Daarbij is het mijn droom om voor mijn land te spelen en ooit in Duitsland te voetballen”, besluit Watanabe.

Watanabe maakte het afgelopen Jupiler Pro League seizoen indruk bij KV Kortrijk. De verdediger stond alle 34 wedstrijden in de basis bij Kortrijk en is geen een keer gewisseld.