Deila richting Club Brugge?: 'De Noor verlaat Standard onmiddelijk'

Deila richting Club Brugge?: 'De Noor verlaat Standard onmiddelijk'

25 mei 2023 om 09:55
Laatste update: 25 mei 2023 om 10:01

Waar ligt de toekomst van Ronny Deila? Als we de geruchten mogen geloven zou de Noorse coach van Standard op weg zijn richting Club Brugge. Het onderwerp werd woensdagavond besproken tijdens een vergadering bij de clubleiding en de persconferentie van donderdag is ondertussen afgelast. 

Het trio Pierre Locht, Fergal Harkin, Sacha Feytongs gingen gisteren in gesprek met de fans. Volgens DH Sport gaf de directie toe te wachten op de beslissing van de Noorse coach, die nog onder contract staat maar volgens de geruchten naar Club Brugge zou gaan.

De Luikse directie zit niet bij de pakken en sluit geen enkel scenario uit. De club heeft Deila een salarisverhoging aangeboden en overweegt ook zijn opvolging, aldus SudInfo. Het bestuur van Luik heeft al plannen opgesteld na een mogelijk vertrek van Deila. 

Standard heeft ondertussen aangekondigd dat de traditionele persconferentie die twee dagen voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge gepland stond, niet door zal gaan. L’Avenir meldt dat deze persconferentie afgelast is door de onzekerheid rond de toekomst van Deila. 

Nog geen vijf minuten later stuurt Sauvage een nieuwe tweet de wereld in. Het lijkt ondertussen echt een kwestie van tijd. Deila trekt volgens Kevin Sauvage richting Club Brugge. De Noorse coach zou volgens de journalist deze morgen laten weten dat zijn beslissing vast staat. Het bestuur van Standard was er niet happig op om dat aan te kondigen op de persconferentie van donderdag.