Deila kondigt vertrek aan naar Club Brugge? ‘Zou morgen zomaar kunnen’

Deila kondigt vertrek aan naar Club Brugge? ‘Zou morgen zomaar kunnen’

24 mei - 17:59
15

De geruchten blijven de ronde doen… Is Ronny Deila op weg naar Club Brugge? Het Laatste Nieuws speculeert mee. 

Het bestuur van Standard Luik vergaderde dinsdagavond. Dat schrijft HLN. Tijdens de vergadering herhaalden ze de boodschap die ze de afgelopen dagen naar buiten hebben gebracht. Deila heeft al een tijdje een voorstel op tafel liggen. Hij zou kunnen bijtekenen en een pak meer verdienen bij de club uit Luik. Momenteel loopt de Noor zijn contract af in 2025, maar Standard had de coach graag langer vastgelegd. 

Te midden van de geruchten zou Standard graag een antwoord gekregen hebben van haar coach. Dat schrijft HLN. Dat heeft de club tot nog toe niet gekregen van het management van de coach. In het contract van Deila staat een afkoopclausule van zo’n twee miljoen euro. De fans vrezen op het vertrek van hun coach en de persconferentie van donderdag zal hoe dan ook massaal gevolgd worden. ‘Het kan zomaar zijn dat Deila dan zijn vertrek zal aankondigen. Hoe dan ook, iedereen snakt intussen naar duidelijkheid’, schrijft de krant. 

Verder weet Het Laatste Nieuws te melden dat Standard nog geen contact heeft met Club Brugge. ‘Maar ze vinden het jammer dat er sinds vorige week, toen het nieuws over een mogelijk akkoord met Club Brugge uitlekte, geen contact is geweest’, schrijft de krant. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie