‘CEO Standard hoopt sterk dat Deila niet naar Club Brugge trekt’

‘CEO Standard hoopt sterk dat Deila niet naar Club Brugge trekt’

21 mei 2023 om 17:29

Ronny Deila doet het uitstekend bij Standard. De prestaties van de Noor hebben hem in de kijker ‘gewerkt’ bij Club Brugge. De CEO van Standard, Pierre Locht, gaf RTBF een interview. 

De CEO praat ook over de toekomst van de club met, dat hoopt hij toch, Ronny Deila als coach volgend seizoen. Dat schrijft RTBF. Ondertussen is het al duidelijk dat Standard komend seizoen niet in Europa te bewonderen zal zijn. De club maakt nu al de balans op van wat het heeft bereikt. 

"De balans zal dit seizoen niet rooskleurig zijn, maar wel minder rood dan voorheen. Maar de verwachting was dat de balans negatief zou zijn”, geeft Locht aan. “Dat is natuurlijk de moeilijkheid van het jaar. Daarna hebben we een aandeelhouder die bereid is te blijven investeren, maar die wil dat de club op eigen vleugels vliegt.”

“We weten dat als we betere ambities willen hebben, we een competitiever team moeten hebben dan dit jaar. Dus ja, er komt beweging, dat is geen geheim. De club zit in een overgangsfase. Er zullen een aantal vertrekken en worden aangetrokken”, gaat de CEO van Standard verder. “Maar omdat we ons willen versterken, is het aan ons om de juiste keuzes te maken en we hebben er alle vertrouwen in dat we volgend jaar een beter team hebben."