Verschaeren valt Senna (Villarreal) op: "Vooral nr. 10 van Anderlecht!"

Legende Villarreal onder indruk van Verschaeren: "Vooral nummer 10 van RSCA"

15 maart 2023 om 11:40
Laatste update: 15 maart 2023 om 11:41

Na een sterke partij in eigen huis moet RSC Anderlecht zich opnieuw bewijzen op het Europese toneel. Ditmaal trekken ze richting Villarreal om de kwalificatie binnen te rijven. L’Avenir haat in gesprek met Marcos Senna, de recordhouder van het aantal wedstrijden voor Villarreal. 

Een grote kennis van paars-wit heeft de legende van Villarreal niet meteen. "Ik ken alleen jullie aanvoerder," zegt Senna. “En dan nog. Ik kan zijn naam niet uitspreken." De kennis van Senna blijkt dus op te houden bij Jan Vertonghen.

"Nee, sorry. Maar behalve die aanvoerder waren er meerdere die me konden bekoren.” Zo liet Zeno Debast een sterke indruk na op Senna en ook Francis Amuzu werd genoemd door voormalige middenvelder van Villarreal. “Maar vooral die kleine spelverdeler met rugnummer 10 vond ik goed."

Senna bleek onder de indruk te zijn van Yari Verschaeren tijdens de heenwedstrijd. "Hij heeft veel kwaliteiten”, klonk het bij de middenvelder. “Je keeper is sterk, hij heeft vooral goede voeten. Ik hoorde dat veel van deze jongens pas 20 jaar oud zijn? Het is een heel compleet team. Ik heb een spits gezien die sterk in het hoofd is."