Nardi gaat de strijd aan met Roef bij Gent: "Ze moeten elkaar scherp houden"

1 september 2022 om 21:00

Met Paul Nardi heeft KAA Gent een nieuwe doelman in huis gehaald. De Franse ex-doelman van Cercle Brugge moet bij de Buffalo's de strijd aangaan met Davy Roef. Een strijd waar hij helemaal klaar voor is.

"Ik verwacht een gezonde concurrentie tussen Davy en mij", zegt Nardi bij Het Laatste Nieuws. "We gaan samen werken met hetzelfde doel voor ogen", klinkt het. En ook hoofd scouting Samuel Cardénas gaf aan dat Nardi zeker niet is gehaald als tweede doelman. "We hebben gezocht naar een doelman die de kwaliteiten heeft om hier te spelen", klinkt het.

"Paul is een allround keeper", gaat Cardenas verder. "Dit is een goede deal voor ons. Met hem tekenen we géén tweede doelman. We zijn hier meteen duidelijk in geweest: we willen twee keepers die kunnen spelen. Ze moeten elkaar scherp houden, pushen. En dan is het aan de staf om te beslissen wie de voorkeur krijgt", geeft hij aan.

Nardi is alvast klaar voor een nieuw avontuur in ons land. "Dat ik al in België speelde, is belangrijk. Ik heb goede herinneringen aan mijn periode bij Cercle. Sindsdien ben ik de Belgische competitie blijven volgen", aldus de doelman.