'Anderlecht meldt zich bij Santos Laguna voor Mexicaanse verdediger Ocampos'

2 augustus 2022 om 20:46
Laatste update: 2 augustus 2022 om 20:54

RSC Anderlecht dreigt Sergio Gomez deze zomer toch nog te zien vertrekken en kan dus een nieuwe linkerflankspeler goed gebruiken. De Paraguayaan Alan Rodriguez werd al gelinkt aan de Brusselaars, maar ook Omar Campos staat op de verlanglijst.

Bij het Mexicaanse Futbol Total valt namelijk te lezen dat Anderlecht het vizier heeft gericht op Campos, een twintigjarige linksachter die in zijn thuisland Mexico momenteel uitkomt voor de topclub Santos Laguna.

Bij Santos Laguna wist Campos zich in de kijker te spelen van flink wat clubs. De linksachter is nog maar twintig jaar oud, maar heeft toch al 56 partijen voor zijn club achter de rug. Daarin kon hij Anderlecht overtuigen van zijn kwaliteiten.

Paars-wit is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook Feyenoord wordt genoemd als mogelijke bestemming. De Nederlandse club is op zoek naar een opvolger voor de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia. Campos is een optie, al denkt de club ook aan de komst van Marcos Lopez van San Jose Earthquakes.