Union-assistent Geraerts laat zich niet vangen door fake transfer van Nielsen

31 januari 2022 om 23:47

Het is wel degelijk Transfer Deadline Day en niet 1 april, maar ook op die dag mag er blijkbaar al eens gelachen worden. Dat gevoel leefde althans op de redactie van Extra Time. Aster Nzeyimana en Filip Joos trachtten tafelgast Karel Geraerts in de val te lokken, maar die gaf geen krimp.

Union-assistent Geraerts was maandagavond te gast in de studio van Extra Time. Daarin had hij het onder meer over de geweldige week die zijn elftal achter de rug heeft en de zomertransfer van Deniz Undav, die na dit seizoen voor Brighton & Hove Albion gaat voetballen. Aan het einde van de aflevering had het panel nog een verrassing in petto. Casper Nielsen zou namelijk in extremis een transfer naar PSV Eindhoven hebben afgedwongen. Er circuleerde zelfs een (gephotoshopte) tweet als bewijs.

Het ging daarbij uiteraard om een grap, want er is helemaal geen sprake van een vertrek van Nielsen. Presentator Nzeyimana probeerde Geraerts evenwel om de tuin te leiden, onder meer door hem aan te praten dat het 'begrijpelijk is dat hij dit geheim moest houden'. De rechterhand van Felice Mazzu liet zich echter niet vangen. Geraerts reageerde erg koel en wist op die manier de lont uit het grappenvat te halen. Sterk staaltje nuchterheid!