Straffe koffie bij Dender-Beerschot: drie mannen houden meute hooligans tegen

Straffe koffie bij Dender-Beerschot: drie mannen houden meute hooligans tegen

16-10-2016 14:46

De wedstrijd tussen FC Dender en Beerschot Wilrijk werd zaterdagavond ontsierd door rellen. Er waren er ook supporters van het Nederlandse Helmond Sport opgedaagd, en die kwamen niet voor de gezelligheid. Gelukkig was de politie er massaal aanwezig... of toch met zijn drieën.

Volgens de officiële instanties kon een grote politiemacht de hooligans een halt toeroepen, maar een fanpagina van Beerschot geeft toch een iets ander verhaal weer. Zij hebben beelden waaruit blijkt dat het vooral drie agenten in burger zijn die een hele meute uit Helmond tegenhouden. Hun collega's staan ondertussen vooral toe te kijken. De fanpagina lacht dan ook met de berichtgeving.

"Let vooral op de agenten die linksboven in de tribune staan "kijken"? Respect en chapeau voor deze drie Antwerpse agenten die een confrontatie wisten te vermijden met een vijftienkoppig groepje van Helmond Sport. En ze zijn niet zoals er in GVA wordt bewererd "door de massaal opgedaagde politie" weggejaagd, maar door deze drie helden!"