'Bale is rol in schaduw zat en stuurt zaakwaarnemer naar Manchester United'

'Bale is rol in schaduw zat en stuurt zaakwaarnemer naar Manchester United'

03-10-2016 13:34

Gareth Bale wordt opnieuw gelinkt aan een toptransfer naar Manchester United. Jonathan Barrett, de zaakwaarnemer van de Real Madrid-aanvaller, sprak afgelopen week met een delegatie van de Engelse grootmacht.

Dat meldt Diario Gol maandag. Barrett zat afgelopen week namens Bale om tafel met manager José Mourinho en directeur Ed Woodward. Inzet van het gesprek was een eventuele transfer van de Welshman naar Manchester United. Het zou gaan om een oriënterend onderhoud, opvallend genoeg op initiatief van Bale zelf.

Het is de vraag in hoeverre de informatie van Diario Gol betrouwbaar is. De website heeft geen grote reputatie op het gebied van transfernieuws en heeft zijn oorsprong in Barcelona. Bale zou echter ontevreden zijn over zijn rol in Madrid, waar hij nog altijd in de schaduw van Cristiano Ronaldo staat. Als de Portugees geen stap opzij zet, zou de man die drie jaar geleden honderd miljoen euro kostte willen aansturen op een vertrek. United staat hem in dat geval met open armen op te wachten. Bale heeft zelf nooit publiekelijk zijn onvrede kenbaar gemaakt.