Preud'homme: ''Niet gezegd dat we de Champions League moeten laten schieten''

Preud'homme: ''Niet gezegd dat we de Champions League moeten laten schieten''

30-09-2016 14:36

Club Brugge ging dinsdag zwaar onderuit bij FC Kopenhagen: 4-0. De knop moest echter snel om na het debacle in de Champions League. Zondag wacht immers de clash tegen AA Gent. Club-trainer Michel Preud'homme blikte vrijdag vooruit op de confrontatie.

Preud'homme kreeg op de persconferentie uiteraard vragen gesteld over het pijnlijke resultaat in Denemarken. De coach was na afloop zeer kritisch op zijn ploeg en sloot Europese overwintering al bijna uit. Hij kwam nu nog eens terug op die woorden. Na Kopenhagen was mijn boodschap dat we moeten klaar zijn voor de competitie, niet dat we de Champions League moeten laten schieten!", was Preud'homme duidelijk tegenover de pers.

Hij beseft ook dat het niveau snel omhoog moet. Zeker in defensief opzicht. "Ja, we krijgen te veel tegengoals, we erkennen dat probleem en willen het zo snel mogelijk oplossen'', klonk het. Preud'homme gelooft echter nog in de kwaliteiten van zijn spelers. "Club is niet in vorm momenteel, maar dat betekent niet dat onze kern opeens geen kwaliteiten meer heeft. We mogen echter geen excuses maken, we moeten proberen beter te presteren."