OFFICIEEL: Standard Luik kondigt zijn zesde aanwinst in 24 uur aan

OFFICIEEL: Standard Luik kondigt zijn zesde aanwinst in 24 uur aan

01-09-2016 18:38

Standard Luik blijft ook na het verstrijken van de transferdeadline spelers presenteren. William Ribeiro Soares is namelijk de nieuwste versterking voor Standard. De Rouches maakten de zesde transfer in 24 uur tijd donderdag bekend via de officiële kanalen.

De Braziliaanse verdediger zat zonder club en kon dus ook buiten de transfermercato worden vastgelegd. Soares ondertekende een contract voor één seizoen met een optie een extra jaar. Met de komst van Soares lijken de Luikenaars helemaal klaar te zijn op de transfermarkt. Donderdag werd ook al de transfervrije aanvaller Ishak Belfodil aan de selectie toegevoegd. De Algerijn tekende ook voor één seizoen met optie.

Soares is 31 jaar en speelde de voorbije zes jaar bij Hapoel Beer Sheva, waarmee hij het vorige seizoen kampioen van Israël werd. Hij speelde daarvoor van 2004 tot 2010 in Portugal. Soares droeg in die periode het shirt van Coimbra, Fátima, Sporting Braga en Gil Vicente. De Braziliaan speelde 220 duels in zijn loopbaan en was daarin 11 elf keer trefzeker.