Interessant bod voor Kums, maar op bevestiging is het nog wachten

"Interessant bod" voor Kums, maar op bevestiging is het nog wachten

25-08-2016 11:48

Het vertrek van Sven Kums bij AA Gent lijkt zo goed als in kannen en kruiken. De middenvelder zou op weg zijn naar het Engelse Watford, die hem daarna meteen uitleent aan het Italiaanse Udinese. Michel Louwagie wil er nog niet teveel over kwijt.

De manager van Gent bevestigt aan VTM Nieuws dat er wel een "interessant bod" is gekomen voor de Gouden Schoen. Van een definitief akkoord is er nog helemaal geen sprake. Al lijkt het onwaarschijnlijk dat Kums nog veel langer in het shirt van Gent te zien zal zijn. De Engelse club zou bereid zijn om tien miljoen euro te betalen voor de middenvelder. Exact wat Gent wou. 

Iets meer dan een week geleden leek Kums nog te gaan blijven bij Gent. De club wou geen sterkhouders meer verkopen na een bepaalde datum. "We zijn van meet af aan zeer duidelijk en rechtlijnig geweest in dit dossier, ook over de deadline die half augustus was", klonk het toen. Volgens zijn vader was er echter nooit sprake van een deadline. En papa Kums lijkt nu ook gelijk te gaan krijgen. Al moet Gent nog akkoord gaan met het bod.