'Napoli biedt twintig miljoen plus Belgische Marokkaan voor Bacca'

'Napoli biedt twintig miljoen plus Belgische Marokkaan voor Bacca'

23-07-2016 14:47

Carlos Bacca zijn verhaal bij Milan lijkt stilaan op zijn einde te lopen. De Colombiaanse spits wordt al een tijdje met West Ham United in verband gebracht, maar ook een langer verblijf in de Serie A is een optie. Napoli lijkt de beste papieren in handen te hebben om de ex-speler van Club Brugge binnen te halen.

Enkel de clubkleuren en het stadion van Milan doen nog herinneren aan de grandeur van weleer. Dat lijkt ook Bacca te beseffen. De Colombiaan zoekt een uitweg bij Milan en leek op weg naar de Premier League. Bacca wil echter in de Champions League spelen en dus wees hij al meerdere aanbiedingen van West Ham af.

Dan lijkt Napoli een betere optie voor de Colombiaan. Volgens La Repubblica bereidt Napoli, dat komend seizoen wel in het kampioenenbal uitkomt, een bod van 20 miljoen euro voor en zou het de Belgische Marokkaan Omar El Kaddouri in de overeenkomst willen betrekken. De situatie hangt ook af van Napoli-spits en Italiaans topschutter Gonzalo Higuain, die nadrukkelijk de interesse van Juventus geniet.