'Carrasco moet de volgende smaakmaker bij Barcelona worden'

'Carrasco moet de volgende smaakmaker bij Barcelona worden'

07-07-2016 16:29

Yannick Carrasco staat mogelijk voor een sensationele transfer. Naar verluidt zou FC Barcelona de Rode Duivel graag aan de selectie toevoegen. Dat meldt het Waalse RTBF.

Barcelona kent met Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar het sterkste aanvallende trio ter wereld. De Catalaanse topclub zoekt echter nog een stand-in voor MSN. Het aantrekken van Nolito had de hoogste prioritiet, maar de Spaanse international van Celta de Vigo koos voor een vertrek naar Manchester City. Barça heeft naar verluidt nu het vizier gericht op Carrasco.

Onze landgenoot speelt sinds vorige zomer bij Atletico Madrid en kende daar een fantastisch seizoen. Carrasco veroverde snel een basisplaats bij de Madrilenen en kwam tot liefst 43 optredens. De vleugelspeler heeft bij Los Colchoneros nog een contract tot medio 2020, waardoor Barcelona een fikse transfersom op tafel moet leggen. Volgens de RTBF heeft Atletico Madrid een transferclausule van 40 miljoen euro in de verbintenis op laten nemen.

Het is niet bekend of Barcelona zo ver wil gaan voor Carrasco, die één keer trefzeker was op het Europees Kampioenschap.

Los Colchoneros