Anderlechtman aast op zomertransfer: Ik wil naar de Premier League

Anderlechtman aast op zomertransfer: "Ik wil naar de Premier League"

20-06-2016 13:21

Bij Anderlecht was de Senegalees Kara Mbodji dit seizoen vaak de schlemiel, hij kreeg vaak de schuld van tegengoals. Dat deert Mbodji echter niet, en hij wil zelfs een stapje hogerop. De Premier League bijvoorbeeld, een competitie waar hij al twee keer heel dichtbij was.

In de Senegalese bron SN Foot geeft Mbodji aan dat hij al twee keer bijna in Engeland zat. "Het is duidelijk: mijn doel is me bewijzen in de Engelse competitie. Het wordt tijd dat dat gebeurt, ik werk er elke dag voor. Ik had de mogelijkheid om te tekenen bij West Ham United. Helaas weigerde mijn toenmalige club Genk, omdat het 30 minuten voor het einde van de transferperiode was."

Het andere dossier was achteraf gezien nog een stuk pijnlijker. "Er was ook nog Leicester City dat me wilde, maar ik heb het aanbod zelf geweigerd. Ze hadden zich net gered, ik dacht dat ze het volgende seizoen weer tegen de degradatie gingen spelen. Het was dus een risico voor mij om te gaan, ik heb het uiteindelijk niet gedaan en ze zijn kampioen geworden. Of ik spijt heb van die beslissing? Nee. God heeft het zo gewild."