Dit was de dag: Showman Preud'homme, Simons verlengt en Lawarée vertrekt

Dit was de dag: Showman Preud'homme, Simons verlengt en Lawarée vertrekt

16-05-2016 20:00

In de rubriek 'Dit was de dag' vat VoetbalPrimeur.be elke avond de belangrijkste nieuwtjes van de voorbije dag samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Simons doet er een jaartje bij
In Brugge zijn ze momenteel volop aan het feesten. Timmy Simons had voor de feestvierders nog een leuke boodschap. Hij blijft nog een jaar actief als speler.

Preud'homme lacht met Anderlecht
Club Brugge kon voor het eerst in elf jaar nog eens een titel vieren. De spelers en staf werden gehuldigd op de Markt in aanwezigheid van duizenden supporters. Michel Preud'homme stal de show met een dansje én een sneer naar aartsrivaal Anderlecht.

Vervanger voor Lukaku?
De topclubs staan in de rij voor Romelu Lukaku. De aanvaller heeft een goed seizoen achter de rug bij Everton. Heel wat clubs willen hem dan ook graag inlijven. Everton heeft al een vervanger in het vizier.

Iedereen wil Yaya Touré
Yaya Touré staat in de belangstelling van Internazionale. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Dimitri Seluk in gesprek met FCInterNews. Een transfer is echter allerminst een zekerheid.

Lawarée vertrekt bij Standard
Standard rekent niet meer op de diensten van Axel Lawarée. In februari werd hij hij al vervangen als sportief directeur door Olivier Renard. Nu stopt de samenwerking helemaal.