'Iedereen' wil Yaya Touré: Over tien dagen weten we meer

'Iedereen' wil Yaya Touré: "Over tien dagen weten we meer"

16-05-2016 18:59

Yaya Touré staat in de belangstelling van Internazionale. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Dimitri Seluk in gesprek met FCInterNews. Een transfer is echter allerminst een zekerheid.

"Ik weet dat de coach (Roberto Mancini, red.) gek is op Yaya en hem graag naar Inter wil halen", zegt Seluk. "Dat geldt ook voor de speler. Maar ik kan op dit moment nog niets zeggen over zijn toekomst. Dat duurt nog zeker tien dagen. Vragen over een transfer moeten gesteld worden aan Manchester City, want hij is daar basisspeler en heeft nog een contract tot 2017."

"Zolang de club geen toestemming geeft, kunnen we met niemand praten", vervolgt Seluk. "Inter is zeker een optie, maar het hangt allemaal af van Manchester City. We hebben veel opties, maar als de club het niet toestaat, kunnen we niets. Iedereen wil Yaya, maar we zullen zien. Over tien dagen weten we meer."

Touré werkte eerder samen met Mancini bij Manchester City. Door zijn nog één jaar doorlopende contract lijkt een vertrek van de Ivoriaan voor de hand te liggen.