'Teleurstellende Oulare kan nu al vertrekken bij Watford'

'Teleurstellende Oulare kan nu al vertrekken bij Watford'

14-04-2016 11:00

Premier League-club Watford haalde vorige zomer Obbi Oulare weg bij Club Brugge, maar veel heeft de club niet aan de 20-jarige spits. Oulare heeft in heel het seizoen niet één basisplaats gekregen, een vertrek hangt in de lucht.

Watford betaalde 8 miljoen euro voor Oulare, maar de ex-spits van Club Brugge mag alleen meedoen in wedstrijden van de reserven. Hij verliet Club Brugge omdat hij te weinig speelminuten kreeg, maar in Watford in zijn situatie nog een pak erger geworden. Hij kreeg dit seizoen enkel 2 invalbeurten, goed voor 5 minuten speeltijd. Watford rekent kennelijk niet meer op een opflakkering bij Oulare, zeker omdat het met Troy Deeney en Odion Ighalo al twee goalgetters in huis heeft.

Volgens verschillende Engelse bronnen zou het Schotse Celtic interesse hebben om de boomlange spits over te nemen: de Schotten kwamen Oulare scouten in een recente beloftenmatch. De vraag is echter hoe veel Celtic zal bieden, en of Oulare zelf bereid is om te vertrekken. Hij ligt namelijk nog tot 2020 onder contract.