'Manchester United krijgt concurrentie uit Frankrijk om Mourinho-handtekening'

'Manchester United krijgt concurrentie uit Frankrijk om Mourinho-handtekening'

14-04-2016 09:54

Manchester United krijg in de strijd om de handtekening van José Mourinho concurrentie van Paris Saint-Germain. In de Franse hoofdstad staat de positie van Laurent Blanc onder druk, nadat de Parijzenaars dinsdag werden uitgeschakeld in de Champions League.

Volgens The Telegraph gaat Paris het functioneren van Blanc na het huidige seizoen evalueren met voorzitter Nasser Al-Khelaifi. In Parijs heerst er flinke teleurstelling, nadat de landskampioen voor de vierde keer op rij strandde in de kwartfinale van de Champions League. Deze keer was Manchester City te sterk.

Opmerkelijk is dat PSG in februari het contract van Blanc tot de zomer van 2018 verlengde. De Fransen deden ook al eens twee pogingen bij Mourinho. De Portugees kan een derde poging verwachten als Blanc vertrekt.

Mourinho keert hoe dan ook terug als trainer, nadat hij dit seizoen werd ontslagen bij Chelsea. De succestrainer beweert al meerdere aanbiedingen te hebben gehad. Zijn voorkeur gaat uit naar een club uit Engeland, waar hij telkens aan Manchester United wordt gelinkt.