Rherras hekelt gedrag van STVV: Men laat me gewoon niets weten

Rherras hekelt gedrag van STVV: "Men laat me gewoon niets weten"

04-04-2016 08:09

Een pak spelers bij STVV zijn nog niet zeker of ze ook volgend seizoen nog voor de club mogen uitkomen. Dat is niet zo voor Faycal Rherras. De optie in het contract van de flankspeler werd niet gelicht en trainer Chris O'Loughlin rekent niet meer op hem.

Rherras werd niet geselecteerd voor de eerste wedstrijd in Play-Off 2. Daar was hij helemaal niet gelukkig mee. "Ik trainde de hele week. Tijdens het seizoen speelde ik 28 matchen, het meest van alle veldspelers. En plots word ik helemaal geweerd", aldus Rherras in Het Belang van Limburg.

"Mijn optie werd inderdaad niet gelicht. Blijkbaar was ik te duur? Wat ik amper kan geloven. Wat ik het minst correct vind aan dit alles is dat men me gewoon niets laat weten. Men zegt me zelfs niet rechtuit dat het voor de club niet meer hoeft naar volgend seizoen toe."

"Vind je dat professioneel? Ik vind dat een gebrek aan respect, ik heb tenslotte alles gegeven voor STVV. Nu goed, ik heb aanbiedingen. Ik zal volgend seizoen zeker werk hebben. En ik blijf wél professioneel. Als O'Loughlin me nodig heeft in de volgende matchen, zal ik er toch staan.”