Devroe kan niet lachen met uitspraken Lukaku: Nu al een loonsverhoging?

Devroe kan niet lachen met uitspraken Lukaku: "Nu al een loonsverhoging?"

14-02-2016 09:12

In een interview met Het Nieuwsblad nam Jordan Lukaku geen blad voor de mond: hij wil een stapje hoger. Een zomertransfer hangt in de lucht, maar technisch directeur Luc Devroe vindt dat belachelijk: hij snapt de uitspraak helemaal niet.

Devroe wil helemaal nog niet praten over een eventueel vertrek. "Jordan en zijn hele entourage hebben toch met hun volle verstand dat driejarige contract ondertekend, mag ik veronderstellen? We zijn pas anderhalf jaar verder en hij was vorig seizoen lange tijd geblesseerd. Moesten we dan nu al een loonsverhoging geven?", aldus een duidelijk verontwaardigde Devroe.

Devroe beseft echter wel dat er nu geen tijd is om ruzie te maken over deze uitspraken. Lukaku is momenteel één van de besten bij Oostende, en dus moet dit brandje even geblust worden. "Ach, we hopen met z'n allen dat Jordan de komende maanden constant en goed presteert, daar worden hij én KVO beter van”, stelt Devroe het diplomatisch. Een leegloop bij Oostende lijkt sowieso onwaarschijnlijk, want sterke man Marc Coucke geeft de topspelers stevige contracten.