T1 Fiorentina voor Club Brugge: “Wij kennen hun sterke en zwakke punten”

T1 Fiorentina voor Club Brugge: “Wij kennen hun sterke en zwakke punten”

1 mei - 16:01
2

Vicenzo Italiano, de hoofdtrainer van ACF Fiorentina is op zijn hoede voor Club Brugge. Italiano gelooft desondanks dat Fiorentina een goed resultaat gaat behalen in eigen huis tegen Blauw-Zwart in de halve finale van de Conference League.

Italiano geeft aan dat Fiorentina op haar hoede is voor Club Brugge in de heenmatch van de halve finale. “Club is een zeer herkenbaar elftal die tot dusver heeft bewezen de competitie en de Conference League te kunnen combineren. Het is ook een team met ervaring. Maar we zullen goed voorbereid zijn: we kennen hun sterke en zwakke punten”, citeert Het Nieuwsblad Italiano.

Italiano sluit af door te vertellen over het vertrouwen van Fiorentina in eigen huis tegen Club Brugge. “Het gaat goed met ons. Onze overwinning van afgelopen weekend (5-1 tegen Sassuolo, red.) heeft ons vertrouwen gegeven. Het wordt zaak ons niet te laten beïnvloeden door de druk of de stress. We moeten trachten het thuisvoordeel uit te buiten: onze supporters kunnen ons pushen naar een goed resultaat. De finale zou een droom zijn”, besluit Italiano.