Bizar: 'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn voor tickets'

Bizar: 'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn voor tickets'

1 mei - 20:32
5

Een bizar bericht uit Engeland waar een aantal supporters van Manchester United ervan beschuldigd wordt een handicap na te bootsen om toegang te krijgen tot wedstrijdkaarten. Secretaris van de Manchester United Disabled Supporters' Association, Chas Banks, is furieus.

Banks beschrijft hoe hij zelf gezien heeft dat een aantal fans doet alsof ze andersvalide is. "Ik heb met mijn eigen ogen gezien dat ze dit doen", zei hij op een fan-meeting, aldus Daily Mail. "En ik heb foto's. Bij de ene wedstrijd zitten ze in een rolstoel op het rolstoelplatform, bij een volgende wedstrijd springen ze op en neer bij een doelpunt van Manchester United."

Manchester United is op de hoogte van de zaak en heeft laten weten het te gaan onderzoeken. Het zou gaan om kaarten voor de uitwedstrijden van United. Over het algemeen zijn er voor mindervalide supporters vaak maar weinig tickets beschikbaar in het uitvak. "Ik vind het erg triest dat er mensen zijn die recht hebben op zulke kaartjes, maar de dupe zijn van deze egoïstische fans", walgt Banks van de actie.