Eden Hazard weet alvast bij welke club hij volgend jaar NIET tekent

Eden Hazard weet alvast bij welke club hij volgend jaar NIET tekent

10-02-2016 16:19

Waar Eden Hazard volgend jaar voetbalt, is koffiedik kijken. De dribbelkont uit Braine-le-Comte speelt een kwakkelseizoen bij Chelsea, maar behoudt de interesse van voetbalgrootmachten PSG en Real Madrid.

Eden Hazard heeft de clubs voor het uitkiezen. Dat is altijd zo geweest, en dat zal altijd zo blijven. De Rode Duivel is niet in topvorm, en zijn club Chelsea zit ook niet in het beste vaarwater. Nooit eerder presteerde een regerend kampioen zo slecht in Engeland.

Toch blijft Eden Hazard de interesse behouden in voetballand. Vooral PSG en Real Madrid trekken aan de mouw van de vice-kapitein van de Rode Duivels. Als het van Hazard zelf afhangt, is de keuze snel gemaakt. Volgens The Daily Mail heeft Eden Hazard zijn zinnen volledig op een transfer naar Real Madrid gezet.

De reden voor de voorkeur? Zinédine Zidane. Jeugdidool van Hazard en fan van onze landgenoot. Bijkomend argument: Hazard heeft wening zin in een terugkeer naar de Ligue 1, waar hij alles al bewezen heeft.

Toch staat de transfer van Hazard naar de Koninklijke nu al op de helling. Real Madrid vecht momenteel het transferembargo aan dat hen door de FIFA werd opgelegd. Als Real het pleit verliest, is Hazard bereid langer bij Chelsea te blijven. Totdat een transfer naar Madrid mogelijk is, tenminste. Dat meldt The Daily Mail.