Memphis pakt Britse tabloid terug met smakelijke actie met drinken

Memphis pakt Britse tabloid terug met smakelijke actie met drinken

05-02-2016 19:44

Memphis Depay stond op de slotdag van de transfermarkt weer eens in de headlines van de Britse tabloids. The Daily Mail zorgde ditmaal voor een stuk over de boodschappen van Memphis. 'Hij kocht een voorraad wc-papier, water en Capri-Sun’, meldde de krant. Het leverde een counter op van Memphis in samenwerking met Capri-Sun.

Memphis hield de tabloids voor de gek op het moment dat hij van het bedrijf enkele dozen met drinken ontving. 'Haha, veel liefde voor Capri-Sun, ze hebben me dit gestuurd', verwees hij in een Twitter-bericht naar de pakketjes waarmee hij poseerde. 'Kranten, nu is het aan jullie of jullie ook hierover weer een artikel willen schrijven', sneerde de Manchester United-speler vervolgens.

Voor Capri-Sun natuurlijk een prima marketingstunt. Zij schreven ook nog een brief voor Memphis. 'Wij zijn je grootste fans en dat gevoel lijkt wederzijds. Hierbij een klein cadeau van ons, voordat je het zondag opneemt tegen Chelsea. Deel het gerust met je ploeggenoten, of bewaar ze allemaal voor jezelf. We nemen dat je natuurlijk niet kwalijk', grapte het bedrijf.