OFFICIEEL: Anderlecht stalt vergeten aanvaller bij Spaanse tweedeklasser

OFFICIEEL: Anderlecht stalt vergeten aanvaller bij Spaanse tweedeklasser

01-02-2016 10:15

Veel fans zullen het misschien al vergeten zijn, maar Federico Vico heeft nog altijd een contract bij Anderlecht. Paars-wit raakt maar niet definitief af van de Spanjaard, maar nu weer een nieuwe uitleenbeurt geregeld.

Vico zal tot het einde van dit seizoen aan de slag gaan bij Albacete, een club uit de Spaanse tweede afdeling. Dat meldt de website van AlbaceteVico kostte in 2013 nog ongeveer anderhalf miljoen euro, hij gold dan ook als één van de grootste talenten van Spanje. Bij paars-wit liet hij daar echter niets van zien, en dit seizoen zat hij zelfs in de B-kern. Anderlecht heeft Albacete ook een aankoopoptie gegeven, want het wil niet verder met Vico.

Echt ideaal zijn de omstandigheden voor Vico niet bij Albacete, want de club staat momenteel op een schamele negentiende plaats in de Segunda Division. De spits moet dus volop gaan strijden tegen de degradatie. Eerder werd Vico ook al uitgeleend aan KV Oostende en zijn ex-club Cordoba, bij die uitleenbeurten had hij niet veel succes. Hopelijk voor Vico kan hij nu eindelijk iets laten zien. 

Bekijk het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League Winter 2015-2016