Speelt Courtois al mee tegen Bayern? Met Thibaut weet je nooit

Speelt Courtois al mee tegen Bayern? "Met Thibaut weet je nooit"

30 april - 12:29
1

Thibaut Courtois is vroeger dan verwacht weer fit bij Real Madrid. Zijn voormalige keeperstrainer Erwin Lemmens hoopt zelfs dat hij tegen Bayern München meedoet, al is dat hoogst twijfelachtig.

"We appen nog bijna dagelijks", zo vertelt Lemmens bij Het Nieuwsblad. "Ik denk dat de match in München te vroeg is voor hem om al in actie te komen, maar met Thibaut weet je nooit. Als ze hem vragen om te spelen, denk ik dat hij meteen ja zegt, maar veel zal afhangen van hoe zijn gevoel op training is.”

Lemmens verwacht wel dat Courtois snel weer titularis is. "Lunin weet ook wel wie Courtois is, hoor. Hij zal zijn plaats wel kennen. De laatste weken heeft hij het goed gedaan en is Lunin belangrijk geweest, maar heeft hij ook moeilijke momenten gehad. Natuurlijk wordt Courtois weer de nummer één als hij daar klaar voor is. Iets anders zou heel straf zijn, we spreken tenslotte over de nummer één van de wereld."

Mogelijk wordt Courtois tot zaterdag in de wachtkamer gehouden. Dan speelt Real thuis tegen Cadiz.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.