Anderlecht maakte weinig indruk op Albert: Het boekt geen vooruitgang

Anderlecht maakte weinig indruk op Albert: "Het boekt geen vooruitgang"

30 april - 17:31
32

Het blijft bijzonder spannend in de Jupiler Pro League, met nog drie mogelijke titelkandidaten na speeldag 6 in de Champions' Play-Offs. RSC Anderlecht, Club Brugge en Union SG maken nog kans op de titel, zag ook Philippe Albert.

Hij begon bij Sudinfo met flink wat lof voor Club Brugge, dat wist te winnen van KRC Genk. Philippe Albert zag afgelopen weekend een leuke speeldag in de Champions' Play-offs. "Het is momenteel in de wolken. Club heeft misschien geleden tegen Genk, maar ze weten hoe ze moeten lijden", gaf hij aan. "Ze zijn verdedigend sterk en aanvallend aanwezig. Nicky Hayen kan rekenen op een bank met spelers die wachten om te laten zien wat ze kunnen."

Die andere titelkandidaat, RSC Anderlecht, kon dan weer geen indruk op hem maken tijdens het gelijkspel tegen Cercle Brugge. "Het heeft bevestigd dat het geen vooruitgang boekt. Eerlijk, Anderlecht had in de slotfase kunnen winnen, maar zonder een geweldige Coosemans zouden ze ongetwijfeld verslagen zijn", blikt hij terug.

Dat Union SG toch weer volop in de titelrace zit, verrast Albert dan weer niet. "Het was slechts een kwestie van tijd voordat Union wakker werd, want ondanks de negatieve resultaten waren er genoeg kansen in het spel dat ze brengen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.