'RSC Anderlecht hoopt op Goudani, ook grootmachten tonen interesse'

'RSC Anderlecht hoopt op Goudani, ook grootmachten tonen interesse'

30 april - 15:00
3

RSC Anderlecht haalde afgelopen zomer flink wat ervaren pionnen in huis, maar zet ook in op de verjonging. Het blijft speuren naar jonge talenten en is daarbij op het spoor gekomen van Ihab Goudani El Baraka.

Op dit moment komt de Spaanse spelverdeler met Marokkaanse roots uit voor de jeugd van Football Club 93 Bobigny, dat uitkomt op het vierde niveau van Frankrijk. In totaal speelde Goudani 24 duels en daarin scoorde hij zeventien keer. Daar wist Goudani zich in de kijker te spelen van flink wat clubs.

Bij Foot Mercato klinkt het dat RSC Anderlecht grote interesse toont in Goudani, maar dat er flink wat concurrentie is voor de aanvallende middenvelder. Ook Paris Saint-Germain, Barcelona, Ajax, Santos, Corinthians, Athletic Bilbao en Feyenoord worden genoemd als geïnteresseerden.

Die laatste twee clubs hadden Goudani naar verluidt zelfs al op proef, maar het is niet geweten of dat er ook voor heeft gezorgd dat hij een contractaanbieding kreeg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.