OFFICIEEL: Teleurstellende Mechelaar wordt uitgeleend aan Lech Poznan

OFFICIEEL: Teleurstellende Mechelaar wordt uitgeleend aan Lech Poznan

30-01-2016 14:11

KV Mechelen heeft een oplossing gevonden voor Vladimir Volkov. De Montenegrijnse verdediger speelt de komende zes maanden op uitleenbasis voor het Poolse Lech Poznan. De Poolse club kan de uitleenbeurt bij goede prestaties ook verlengen.

Het Poolse Lech Poznan heeft de verdediger zaterdagmiddag officieel voorgesteld. Hij zal de komende zes maanden op uitleenbasis spelen voor de Poolse topclub. Volkov moest bij Malinwa de vervanger van de vertrokken Ivan Obradovic worden, maar kon niet overtuigen. Hij speelde uiteindelijk maar dertien wedstrijden voor KV Mechelen. 

Volkov heeft wel nog een contract tot de zomer van 2017, maar het lijkt er sterk op dat hij niet snel meer zal terugkeren bij Malinwa. Hij gaat nu aan de slag in Polen. Lech Poznan geldt als één van de topclubs in de Poolse competitie, in een recent verleden waren ze nog een Europese opponent van Club Brugge. Momenteel gaat het echter niet zo goed met de ploeg, want Poznan staat nu op een teleurstellende zesde plaats in de Ekstraklasa.

Lees het: Transferoverzicht: Jupiler Pro League Winter 2015-2016