OFFICIEEL: KRC Genk stopt samenwerking met Manchester City

OFFICIEEL: KRC Genk stopt samenwerking met Manchester City

29-01-2016 18:39

Het huwelijk tussen KRC Genk en Enes Ünal is voorbij. De Turkse spits verlaat de Cristal Arena en trekt naar NAC Breda. Dat maakte KRC Genk bekend via de clubwebsite.

Na het aantrekken van Mbwana Samatta en Nikolaos Karelis heeft KRC Genk plots spitsen te veel. Rekening houdend dat ook nog Igor De Camargo nog steeds zijn ding kan doen in de Cristal Arena en dat de club met Neeskens Kebano in feite ook nog een andere spits in huis heeft, leken de speelkansen van Ünal minimaal. De jonge Turk wil de strijd voor een basisplaats niet aangaan en kiest voor een avontuur in de Nederlandse Tweede Klasse.

KRC Genk en Manchester City verbreken dus het akkoord. "De huurovereenkomst tussen KRC Genk en Manchester City voor Enes Ünal werd in onderling overleg ontbonden. Enes kiest voor méér speelkansen bij de Nederlandse tweedeklasser. NAC Breda huurt de Turkse spits tot het einde van het seizoen van Manchester City. KRC Genk wenst Enes veel succes", klinkt het op de website van KRC Genk. Ünal verzamelde niet veel minuten en nog minder doelpunten. Hij scoorde slechts één doelpunt in het blauwwitte shirt.